Vind je Stem

Vind je Stem

Wendy van der Grinten - Healthy by Wendy

"Ik wilde bij Valerie leren hoe ik nu werkelijk mijn eigen ik naar boven kan halen en deze ook op papier kwijt kan. Valerie heeft mij enorm geholpen met haar feedback op mijn teksten. Hierdoor ging ik mijn valkuilen zien in het schrijven. Ze hielp me niet alleen bij het vinden van mijn kern, maar ze hielp mij ook om onderscheid te maken tussen een tekst voor op je website, en eentje voor een advertentie of social media. De moeilijke opdrachten in de Vind je Stem-training hebben me zelfvertrouwen gegeven, gesterkt in het maken van keuzes en ervoor gezorgd dat ik echt ben gaan staan voor mezelf. Ik heb mijn stem zeker gevonden met haar hulp."

Shana Cornelis - wanderwood.be

“Mijn intentie dit jaar was om mijzelf meer te laten zien. Om echt te gaan staan voor wie ik ben en mijn essentie zichtbaar te maken. Het hele traject van Vind je Stem heeft precies dat gedaan: van het helder krijgen van mijn Why, naar het duidelijk krijgen van wie ben ik nu en wat wil ik uitdragen met mijn bedrijf. Tot de effectieve vertaling naar teksten waarmee ik mijn publiek kan raken en mij helder kan uitspreken. Het is een prachtig traject geworden om dichter bij mijzelf te komen en mij te tonen aan mijn potentiële klanten.”

Emma Budding - Beetje Lef

"De online training 'Vind je Stem' heeft mij supersterk doen staan in mijn bedrijf Beetje Lef. De kern van het bestaan van m'n bedrijf werd duidelijk en ik heb nu een kraakheldere missie die ik dagelijks probeer te volbrengen. Valerie is een inspirator voor velen en haar online training is een dikke vette aanrader! ❤"

Isabelle Feteris – isabellefeteris.com

“Toen ik mijn eigen bedrijf startte, zag ik dat er allemaal andere coaches waren en daardoor raakte ik mega overwhelmed. Ik dacht: ‘wie ben ik dan om in deze wereld een coachingsbedrijf te gaan beginnen, want iedereen doet dit al?!’ Vind je Stem heeft vervolgens een mega impact gemaakt op mijn bedrijf. Ik begon tijdens het traject van Valerie pas echt met het vertellen van mijn verhaal. En niet alleen mijn shit, want die deelde ik eerst heel veel, maar ook echt verhalen met een boodschap, en verhalen die klopten met wat ik wilde met mijn bedrijf. Het effect hiervan is veel meer relevante volgers en daardoor ook meer klanten. Dus ik zou je echt aanraden om mee te doen met Vind je Stem, juist omdat het zo’n verschil maakt voor je bedrijf.”